• Vyhodnotenie Winter Classic

          • Milí hokejoví priatelia,

            13. 12. 2018 sa na Zimnom štadióne v BB uskutočnil exhibičný hokejový zápas hviezd KGŠM, v ktorom si zmerali sily profesori a bývalí žiaci so súčasnými žiakmi. S  veľkým zármutkom oznamujeme, že zápas sa skončil víťazstvom súčasných žiakov (vraj 9:6). Tento neúspech hviezdneho tímu profesorov a legionárov je pravdepodobne dôsledkom neúčasti najväčších hviezd - trénera, p. p. Kopála a dravých mladíkov - p. p. Šulaja a p. p. Sklenku. Sme si istí, že pri ich účasti by profesori boli bývali udržali priebežné vedenie o dva (a možno aj tri :-) ) góly. Cena bude víťazom odovzdaná počas vianočnej akadémie vo štvrtok, 20. 12. 2018.

            V mene organizátorov sa chceme veľmi pekne poďakovať všetkým fanúšikom a fanúšičkám, študentom, rodinným príslušníkom a členom profesorského zboru za divácku kulisu, perfektnú atmosféru (obzvlášť ďakujeme mladému bubeníkovi - bystrickí ULTRAS môžu ísť......- do škôlky!) a veríme, že ste sa všetci výborne zabavili.

            Tešíme sa na Vás všetkých budúci rok pri treťom ročníku Winter Classic KGŠM! (A možno zas bude aj čaj! :-) )

            Za organizátorov,

            Peter "Ovechkin" Poliak

             

          • Riaditeľské voľno

          • Riaditeľ školy udeľuje žiakom riaditeľské voľno na deň 21. 12. 2018 (piatok). Vyučovanie sa začne po vianočných prázdninách v utorok 8. 1. 2019. 

          • RORÁTY 2018

          • Aj tento rok Vás srdečne pozývame prežívať spoločne tzv. rorátne sv. omše. Každý týždeň bude jedna: vo štvrtok 6.12., vo štvrtok 13.12. a v utorok 18.12. Čas je však vždy ten istý, a to 6.30 hod. v kaplnke školy. Po sv.omši ste samozrejme pozvaní na raňajky do P 204. Potešíme sa aj domácim dobrotám alebo akejkoľvek pomoci.

          • Winter Classic KGŠM

          • Milí hokejoví priatelia!

            Po dvoch rokoch sa nám opäť podarilo zorganizovať hokejový zápas Winter Classic KGŠM, v ktorom si zahrajú profesori a absolventi proti súčasným študentom. Týmto vás všetkých (rodičov, kolegov, študentov a všetkých priateľov KGŠM) srdečne pozývame, aby ste prišli povzbudiť svojich favoritov a tiež sa trochu pobavili - vzhľadom na naše hokejové schopnosti... Zápas sa uskutoční vo štvrtok, 13. 12. 2018 o 18:30 na Zimnom štadióne (Hala A) v Banskej Bystrici, vstupné dobrovoľné. Tešíme sa na bohatú účasť a super atmosféru (bystrickí ULTRAS sú škôlkári... :-) )!